Portfolio

een overzicht van een deel van afgeronde projecten tot nu toe

Dutch Design

Dutch Design

 

In de loop der jaren heb ik aan meerdere "design" producten gewerkt, zoals de wobble vazen en de upside-down van Ton Haas, de kaarsendover en warmhouder van Gijs Bakker. 

Zoowezoo

step

 

Zoowezoo is mijn eigen merk houten kinderspeelgoed. Naast de step zijn er een loopfiets en een bakfiets. 

CD kast

Pastoe

 

Deze CD kast heb ik ontworpen voor Pastoe.

De kast is helemaal gemaakt van geextrudeerd aluminium.

Priva

 

Voor Priva in De Lier heb ik een modulaire bemestings installatie ontwikkeld met een rotatiegegoten tank en onderstel waarin de te monteren componenten opgevangen worden. Verbeteringsdoel was minder montagetijd en onderdelen en dus minder kosten. 

Technologies 88

golftool

 

Voor technologies 88 heb ik de behuizing van hun digitale golfcoach ontwikkeld. belangrijkste uitdaging was het snel kunnen omklikken van de tool van de ene op de andere club, maar wel vast genoeg zitten om een kracht van 5G te kunnen weerstaan. 

Kupan Garderobe Collectie

 

Voor Kupan heb ik een nieuwe lijn garderobe-bankjes ontwikkeld 

Focus on vision

 

Voor focus on vision heb ik de variabel instelbare bril doorontwikkeld tot en met de uiteindelijke matrijs-tekeningen in PTC Creo. 

MOOG Simodont

dental trainer

 

Voor MOOG heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van de dental trainer. Moog is gespecialiseerd in de ontwikkeling van taktiele robots en heeft mechatronica ontwikkeld voor een soort super x-box waarmee tandheelkunde studenten virtueel kunnen oefenen op hun tandboortechniek. Ik heb vooral de behuizing en de machine-gebruikers interface ontwikkled

© 2014 Leon Zautsen

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now